Wauw: De Bachelors Lysette deelt make-uploze selfie op Instagram

'F*ck die make-up', stelt de beauty.

Ze mocht helaas geen roos van Thomas van der Vlugt meer ontvangen, maar leerde wel een aantal belangrijke levenslessen tijdens haar deelname aan De BachelorLysette, die naar eigen zeggen geen dag make-uploos door het leven ging, heeft haar natural face sinds het liefdesprogramma helemaal omarmd.

Natural face

We all know, het kan best lastig zijn om make-uploos de deur uit te stappen. Niet omdat het niet mooi staat, integendeel zelfs. Het kan alleen best lastig zijn, wanneer je al jarenlang met een laagje foundation of mascara door het leven gaat. Lysette deelt via Instagram dat ze naar eigen zeggen nooit zonder make-up de deur uit stapte.

Less is more, toch? Iets wat voor mij altijd – zeg gerust vanaf het moment dat ik make-up had uitgevonden tot dit moment – moeilijk te geloven was. Nooit, maar dan ook echt nooit, ging ik zonder make-up of mascara de deur uit”, deelt ze via Instagram.

Afscheid van make-up

De beauty stelt dat ze tijdens haar deelname aan De Bachelor een inzicht kreeg. “Tijdens de opnames van De Bachelor, was het van belang dat we er goed uitzagen en wat extra make-up op hadden. Dit omdat het mooier naar voren zou komen op beeld, wat logisch was”, begint ze haar verhaal.

“De ochtend nadat mijn Mexico-avontuur was afgelopen, was hier”, verwijst ze naar de foto van haar natural self. “Ik werd ’s ochtends wakker in een overheerlijk hotel, midden in Mérida. Ik stond op, keek in de spiegel en dacht: f*ck al die make-up.”

lysettee

Het tv-programma en die avontuurlijke reis: het deed Lysette beseffen dat ze trots op zichzelf mag zijn. “Hierdoor was het precies het juiste moment om Mexico te verlaten, en dan ook nog met een opgeheven en trots koppie.” We zijn het er helemaal mee eens Lysette, je ziet er fantastisch uit. En please, mogen wij ook van die prachtige freckles?

Bron: Instagram @lysettee_ | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws