Lindsay Lohan onherkenbaar op cover

En ze is openhartiger dan ooit!

Paper Magazine is helemaal into the celebrity comebacks! Waar vorige week nog Amanda Bynes op de cover schitterde, is het dit keer de beurt aan niemand minder dan Lindsay Lohan.

Alcohol en drugs

De 32-jarige actrice heeft de afgelopen jaren een bewogen leven gehad. Haar acteercarrière ruilde ze regelmatig in voor club nights met de nodige alcohol en drugs. Ook belandde ze meerdere keren achter de tralies, omdat ze zich weer eens buitensporig had gedragen.

Lees ook: Grote hilariteit over MTV EMA's outfit van Lindsay Lohan

Openhartig interview

Toch lijkt het, dan wel stapje voor stapje, steeds beter met haar te gaan. En dus verdiend ze nu, net als haar voorganger Amanda, een plekje op de cover. Het thema van deze week wordt al snel duidelijk, Lindsay verkleedde zich voor de shoot namelijk in allerlei Disney-prinsessen outfits. Maar naast de sprookjesachtige fotoshoot, geeft de actrice ook een openhartig interview. Hierin klapt ze uit de school over de bewogen afgelopen jaren en hoe ze het leven in de schijnwerpers ervoer. "Ik kon 99 dingen goed doen en één ding fout, toch bleef dat ene foutje hetgeen waarop gefocust werd. Achter de schermen deed ik echt mijn best, maar het werd nooit opgemerkt. Ik ben ook een mens. Ik maak fouten. Alleen worden die van mij overal uitvergroot", aldus Lindsay.

Bron: Daily Caller Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws