Wauw: Eloise van Oranje steelt de show met kanariegele jurk

Wát een look!

Afgelopen weekend mocht Eloise van Oranje zich in een heuse power dress hijsen voor de Zapp Awards. In een kanariegele jurk met metallic hakken verscheen de gravinfluencer voor de camera.

Knallende jurk

Eloise had zaterdagavond de eer om een van de vele Zapp Awards uit te reiken. Dat deed de gravinfluencer uiteraard in stijl, want met haar neongele look was ze die avond een echte eyecatcher. Op Instagram gaf Eloise haar volgers dit weekend al een voorproefje van de outfit en vroeg ze hen onder meer om hulp bij het kiezen van haar schoenen.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Uiteindelijk koos de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn voor de zilveren pumps, die perfect matchen bij haar sieraden.

Eloise in de jurk van H&M. Beeld: Brunopress

Duurzame keuze

De fabulous gele jurk had Eloise – over duurzaam gesproken – gehuurd van H&M. De zilveren hakken waren van het merk Feraggio en haar matchende sieraden had ze te danken aan moeder prinses Laurentien. Britt Dekker mocht de Zapp Awards presenteren en droeg een knalroze jurk met hoge glitterlaarzen. Samen met Eloise vormde ze een knallend duo op de groene loper.

Eloise en Britt Dekker. Beeld: Brunopress.

De Awards

De grote winnaars van de Zapp Awards waren onder anderen Het Sinterklaasjournaal (Favoriete Jeugdprogramma), Koen van Heest (Favoriete Ster Online), De Luizenmoeder (Favoriete Jeugdfilm NL), BOOS (Favoriete Online Serie) en Dieuwertje Blok (Favoriete Ster Jeugdprogramma).

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws