Eloise van Oranje doet grappige onthulling: ‘Zie je mij daar al lopen?’

De gravin kan niet meer normaal over straat...

Lees ook

Eloise van Oranje staat als dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn constant in de schijnwerpers. En hoewel de gravin zo onopvallend mogelijk van het studentenleven probeert te genieten, wordt ze af en toe toch nog herinnerd aan haar koninklijke achtergrond.

Wilhelmus

Eloise vertelt in de NPO 3-talkshow SPLNTR – van Splinter Chabot – dat ze laatst op straat werd toegezongen door een aantal mensen, die spontaan een hele serenade van het Wilhelmus aan haar gaven. “Laatst was ik aan het lopen op het Plein in Den Haag en toen waren er letterlijk in vijf minuten twee mensen die het Wilhelmus naar me gingen zingen”, vertelt ze. “Zie je mij daar al lopen? Ik had een wijntje op en dacht: horen andere mensen dit ook?”, aldus de negentien-jarige gravinfluencer. Ha!

Jachtseizoen

Het nichtje van Amalia wordt dus regelmatig herkend op straat. Dat zal alleen maar meer worden nu Eloise dit weekend in de nieuwste aflevering van het Jachtseizoen te zien was.

In Jachtseizoen moeten bekende Nederlanders op de vlucht voor Team StukTV. Als het lukt om vier uur uit handen te blijven van het drietal, dan heb je gewonnen. Ditmaal was het dus de beurt aan Eloise, die ook nog eens hulp kreeg van moeder Laurentien. Hoe leuk!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook