Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: schietpartij tijdens afterparty Justin Bieber

Ook Drake, Leonardo diCaprio, Kendall Jenner en Khloé Kardashian waren aanwezig op het feest.

Een gezellige celebrity-afterparty kreeg vrijdagavond een heftige afloop. Tijdens een feest na het Super Bowl-optreden van Justin Bieber werden meerdere schoten gelost. Vier mensen raakten gewond.

Geen levensgevaar

De afterparty na het Super Bowl-optreden van Justin Bieber heeft vrijdagnacht een grillig einde gekregen, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Tijdens het feest, waarbij onder andere Drake, Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner, Khloé Kardashian en Tobey Maguire  aanwezig waren, werden tien schoten gelost. Vier mensen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. De slachtoffers verkeren niet in levensgevaar.

Veel onduidelijk

TMZ meldt dat er rond kwart voor drie 's nachts een gevecht uitbrak op straat, waarbij een pistool werd getrokken. De entertainmentwebsite deelt verder dat rappers Kodak Black, Gunna en Lil Baby zich hier ook op straat bevonden, maar het is onduidelijk of zij bij het gevecht of de schietpartij betrokken waren. Het lijkt echter niet waarschijnlijk. Op beelden zie je de drie muzikanten 'praten en lachen, en vervolgens klinken er geweerschoten', schrijft de nieuwssite.

Super Bowl

Het hele weekend worden er concerten en (after)party's georganiseerd in de aanloop naar de Super Bowl, die zondag plaats zal vinden. Dit jaar zijn het Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar en Mary J. Blige die tijdens de veelbekeken halftime show mogen optreden.

Bron: TMZ | Beeld: BrunoPress