Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Roxeanne Hazes maakt de tongen los met behaloze foto

Free the nipple.

Als er iemand niet bang is om lekker zichzelf te zijn, is het Roxeanne Hazes wel. De zangeres verschijnt regelmatig met de meest bijzondere haarkleuren en ze draagt wat ze leuk vindt. Zo verscheen de beauty gisteravond op Instagram in een stunning groene top – al valt het volgers vooral op dat ze er geen beha onder draagt.

Free the nipple

Met haar prachtige rode coupe en in een groene top poseert Roxeanne voor the gram. "Gisteren had ik een heel grappige caption bedacht, maar die ben ik vergeten", schrijft ze bij het kiekje. Even later schrijft ze in de reacties: "Oja, ik weet 'm weer. Mijn nieuwe lingerielijn by gea'ngonnie komt soon online. #freethenipple."

Bekijk de foto van Roxeanne hier.

Beha vergeten

Waar wij ons vooral afvragen waar die geweldige groene top van is, valt het enkele van Roxeannes volgers vooral op dat de zangeres er geen beha onder draagt. "Bh ook vergeten...", schrijft iemand onder het kiekje. "Als ik jou was zou ik 'n bh aandoen", reageert een ander.

Gelukkig zijn er tal van volgers die wel begrijpen waarom Roxeanne het martelwerktuig dat een beha heet even links laat liggen. "Lekker hoor! Ik gooi ze na tienen altijd los", grapt iemand. "Helemaal voorstander van free the nipple. Al een jaar Toos BH-loos", deelt een andere volger. Ook lover Erik Zwennes kan het kiekje van zijn vriendin wel waarderen: "Stukje schwung en flair naar de mensen toe 👏❤️." You go, Roxeanne!

Bron: Instagram @roxeannehazes | Beeld: BrunoPress, Instagram