Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Willen we zien: HBO Max kondigt And Just Like That… The Documentary aan

Er verschijnt een heuse documentaire over de reboot.

Gister maakte HBO Max fantastisch nieuws bekend: de streamingdienst is vanaf 8 maart in Nederland te gebruiken. En daarbij komt nóg meer goed nieuws, want naast de serie And Just Like That… gaat de streamingdienst ook een documentaire over de reboot lanceren. 

De documentaire

Op 3 februari verschijnt officieel de laatste aflevering van de Sex and the City-reboot. Dit is ook de dag waarop HBO MAX And Just Like That… The Documentary uitbrengt. Deze “exclusieve en meeslepende documentaire biedt een uniek kijkje achter de schermen bij het filmen van And Just Like That… en viert de terugkeer van Carrie, Charlotte en Miranda terwijl ze hun vriendschap en leven in New York City voortzetten”, aldus de omschrijving van de documentaire.

De trailer biedt ons vast een kijkje achter de schermen. Niet alleen Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon en Kristin Davis zien we terug, we krijgen ook een glimp van een aantal nieuwe New Yorkers: Sara Ramírez (als Che Diaz), Nicole Ari Parker (als Lisa Todd Wexley), Karen Pittman (als Nya Wallace) en Sarita Choudhury (als Seema Patel).

Afwezigheid van Chris Noth

In de trailer missen we de aanwezigheid van acteur Chris Noth, die de rol van Mr. Big voor zijn rekening nam. Nu kan dat op puur toeval berusten – ook Evan Handler (Harry Goldenblatt) en David Eigenberg (Steve Brady) maakten geen verschijning in de trailer – maar het zou ook kunnen komen door de beschuldigingen aan zijn adres. Om die reden werd de acteur immers ook uit de seizoensfinale geschrapt. Hierin zou hij te zien zijn in een soort fantasie die Carrie zou hebben.

In december lieten drie vrouwen weten dat zij misbruikt zijn door Chris Noth. De acteur ontkent in alle toonaarden. Enkele dagen na de beschuldigingen lieten Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon op social media weten dat ze de vrouwen steunen. “We zijn diepbedroefd om te horen over de beschuldigingen tegen Chris Noth”, schreven de actrices toen in hun Instagram stories. “We steunen de vrouwen die zich hebben gemeld en hun pijnlijke ervaringen hebben gedeeld. We weten dat het heel moeilijk moet zijn om dit te doen en we prijzen ze ervoor.”

Bron: EOnline | Beeld: BrunoPress