Yes: HBO Max is vanaf déze datum in Nederland beschikbaar

Kunnen we eindelijk And Just Like That...., Gossip Girl en Euphoria bingen.

Lees ook

We horen je denken: nóg een streamingdienst. Toch is dit er eentje waar we héél blij van worden. Vanaf 8 maart kunnen we namelijk eindelijk in Nederland films en series van HBO Max streamen.

HBO Max

Het voelde als een einde van een tijdperk toen we hoorden dat Friends van Netflix werd verwijderd. We speelden de serie af tijdens het koken, bankhangen of gewoon als achtergrondgeluid, maar helaas was dit plotseling niet meer mogelijk. Er was echter een duidelijke reden voor het verwijderen van de serie van Netflix, aangezien HBO Max de rechten van de populaire serie had gekocht.

Fijn nieuws voor Friends-liefhebbers, want vanaf 8 maart kunnen we weer van de serie genieten via de streamingdienst HBO Max. De Amerikaanse streamingdienst maakt dan voor het eerst haar opwachting in Nederland en brengt behoorlijk wat pareltjes met zich mee.

Van Gossip Girl tot aan Euphoria

Zo kunnen we eindelijk in Nederland de reboot van Sex and the City, And Just Like That…, Friends, Gossip Girl en Euphoria streamen.

Dat is natuurlijk nog lang niet alles. Andere series en films als Game of Thrones, Dune, The Suicide Squad en de reünie-aflevering van Harry Potter verschijnen ook op de streamingdienst.

Niet alles beschikbaar

Ondanks dat de streamingdienst vanaf 8 maart in Nederland beschikbaar is, is het nog niet duidelijk welke series er vanaf dat moment beschikbaar zijn. Ook zijn de maandelijkse kosten voor een abonnement op de streamingdienst nog niet bekend. In Denemarken kost een abonnement €9,30 per maand, maar of deze prijs ook in Nederland zal gelden is nog niet duidelijk. To be continued…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Friends

Laatste nieuws

Zie ook