Awh: Dave Roelvink deelt te schattige foto’s van eerste vakantie met zoontje

Zo lief.

Voor kersverse parents kan het behoorlijk spannend zijn om je kleintje mee te nemen naar een tropische vakantiebestemming. Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn besloten het gewoon te doen en dat pakte goed uit. Via Instagram deelt Dave namelijk een aantal té schattige beelden van zijn vakantie op Curaçao.

Eerste vakantie

De pasgeboren Dean mocht afgelopen week voor het eerst op vakantie en dat pakte volgens papa Dave bijzonder goed uit. Het drietal vloog naar het tropische Curaçao voor een weekje zon, zee en strand. Via Instagram deelt Dave, die inmiddels weer in Nederland is, een aantal lieve beelden van deze heerlijke vakantie.

“Met m’n grote vriend 💙”, begint hij bij de reeks foto’s en video’s. “Eerste vakantie van mijn gabbertje en dat smaakt naar meer geloof ik.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Lieve reacties

Niet alleen spotten we Dave met een kinderwagen, ook zien we een aantal video’s waar hij de kleine man verzorgt. Zo smeert Dave de kleine Dean in met zonnebrand en filmt hij zijn zoontje die nét wakker is geworden. Te schattig.

Ook volgers van de dj smullen van deze zoetsappige beelden. Zo reageert Jandino Asporaat: “Daddy life ❤️❤️❤️” Andere volgers laten in de comments weten dat ze Dave zo’n lieve vader vinden. “Je bent lief voor je ventje”, “Wat een heerlijk moppie” en “Wat zijn jullie geweldige ouders, zo leuk om naar te kijken. Jullie doen het fantastisch.”

Bron: Instagram @daveroelvink | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws