Dave Roelvink showt nieuwe coronacoupe

'Weg is weg', deelt Dave over zijn gemillimeterde coupe.

Afgelopen week besloot Dave Roelvink uit verveling zijn eigen coupe onder handen te nemen. Of dat een slim idee was? Not really. De dj eindigde met een verknipte coronacoupe en sloot zichzelf vervolgens op in zijn hotelkamer. Inmiddels is het verknipte kapsel gefixt en gaat Dave met een nieuwe look door het leven.

Hilarische beelden

Samen met grote liefde Jazzlyn en zoontje Dean vertoeft Dave op dit moment op een tropische bestemming. Zon, strand, drankjes: de dj heeft niks te klagen. Toch biechtte hij al eerder op dat hij zich op vakantie altijd best wel snel verveelt. “Ik ben super impulsief en verveel me ook snel op vakantie, maar dit keer heb ik mezelf echt in de problemen gebracht”, vertelde hij via Instagram Stories.

‘Ik zie eruit’

Niet veel later showde Dave in een video welke schade hij heeft aangericht. “Gabber. Ik zie eruit…. Oh….”, vertelde Dave in de camera. De dj had de zijkanten van zijn hoofd gemillimeterd, maar de rest laten staan. “De rest durf ik niet af te scheren”, vertelde hij. Eén ding was duidelijk: er was geen redden meer aan. Dus, de dj besloot alles er maar af te halen. 

dave roelvink

Gemillimeterde coupe

Via Instagram Stories geeft Dave in een nieuwe foto aan dat hij voortaan met een gemillimeterde coupe door het leven gaat. Nadat hij zijn volgers even in spanning hield, deelt hij een selfie waarop zijn kale coupe goed te zien is. En we moeten toegeven: het staat ‘m onwijs goed. Al denken we wel dat Dave zijn lesje wel geleerd heeft en voortaan meteen een bezoekje aan de kapper brengt. 

Bron: Instagram @daveroelvink | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws