Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yuki Kempees deelt het geheim achter relatie met Lizzy van der Ligt

In gesprek met Grazia doet Yuki een boekje open over zijn steady relatie met Lizzy.

Drukke banen, een pasgeboren (te schattig) kindje en een steady relatie: hoe doen Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt dit eigenlijk? In de nieuwste Grazia, die vanaf woensdag in de winkel ligt, vroegen we Yuki naar hét geheim van zijn relatie met Lizzy. 

Ieder z’n eigen ding

Lizzy en Yuki lijken onafscheidelijk op Instagram, maar hoe doen de twee dat eigenlijk? “Ons grote geheim is dat wij twee losse mensen zijn die samen iets delen: onze relatie, en nu ook een kind en een huis”, begint Yuki zijn verhaal in Grazia. “We doen ieder ons eigen ding en hebben elkaar nooit willen claimen, er is geen jaloezie en ook geen ego. Dat werkt als een dolle.”

Monogaam zijn

"En dat is ook de reden dat ik voor het eerst in mijn leven geen moeite heb met monogaam zijn", stelt Yuki over het feit dat de twee elkaar vrijlaten. “Voor Lizzy heb ik nooit heel lange vaste relaties gehad, maar nu zijn zij en Jagger écht waar ik voor leef. We zijn onafscheidelijk. Juist omdat we allebei veel weg zijn voor ons werk, pakken we die momenten die we samen zijn.” Goals. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door YUKI. (@yuki.indy)

Halvefinalist bij Expeditie Robinson, een nieuw boek én hit na hit met Kriss Kross Amsterdam. Wat kan hij eigenlijk niet? Yuki Kempees vertelt in de nieuwste Grazia over heimwee, groupies en zijn grote liefdes: Lizzy van der Ligt en dochter Jagger. Vanaf woensdag in de winkel! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Tom ten Seldam