Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuw seizoen Expeditie Robinson begint op déze datum

Enne, dat is niet het enige goede nieuws omtrent het nieuwe seizoen.

Het laatste seizoen van Expeditie Robinson is net achter de rug, maar er staat alweer een nieuw seizoen voor de deur. De nieuwe reeks, die door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper gepresenteerd wordt, laat niet lang meer op zich wachten.

Nieuw seizoen

Robbert Rodenburg, Britte Lagcher, Yuki Kempees en de andere expeditieleden zijn nog nauwelijks bijgekomen van hun Expeditie Robinson-avontuur, of er staan alweer een aantal bekende Nederlanders klaar om naar een onbewoond eiland te vertrekken. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is namelijk al vanaf donderdag 10 maart te zien op RTL 4. Daarna is het napraatprogramma Eilandpraat op televisie te zien, dat gepresenteerd wordt door Luuk Ikink.

Ja, you heard that right. De nieuwe reeks zou in eerste instantie alleen via Videoland te zien zijn, maar RTL heeft besloten het seizoen óók op televisie uit te zenden. Dat heeft alles met het schandaal rondom The Voice of Holland te maken, zo schrijft De Telegraaf. RTL heeft The Voice namelijk per direct van de buis gehaald en is aan het schuiven gegaan met de planning. Aha!

Speciale editie

Voor het nieuwe Expeditie Robinson-seizoen zijn presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper helemaal naar Zanzibar afgereisd. Volgens de Instagram-pagina van het programma kunnen we ons opmaken voor een 'heel speciale, eenmalige editie van Expeditie'. We can't wait!

Bron: NU.nl, De Telegraaf, Instagram @expeditierobinson_rtl | Beeld: Expeditie Robinson, RTL