Awh: Dave Roelvink deelt lieve foto van vader-zoon moment

'Father and son', schrijft Dave bij het aandoenlijke kiekje.

Dave Roelvink is alweer bijna twee maanden de trotse vader van zoontje Dean. Van die rol geniet hij met volle teugen, zo laat hij zien met een heel schattig kiekje op Instagram.

Vader en zoon

Bijna twee maanden geleden, op 30 oktober 2021, beviel Daves vriendin Jazzlyn van hun zoontje Dean. Dave heeft zich helemaal gestort op het vaderschap en die rol heeft hij inmiddels aardig onder de knie, zo is te zien op Instagram. De kersverse vader is lekker aan de wandel geweest met zijn zoontje – en dat mooie moment moest natuurlijk even worden vastgelegd. “Father and son“, schrijft Dave bij de twee ultraschattige foto's van hem en zijn mini me.

Reacties

Het regent hartjesogen en hartjes onder de lieve foto van Dave en zijn zoontje. “Prachtig wat mooi”, “Trotse papa” en “Mooie foto's gap”, klinkt het in de reacties. “Wat een knap baby'tje hebben jullie. Heel veel geluk en gezondheid”, schrijft een volger. “Ahhhh wat een wereldfoto Dave! Zo leuk om je gelukkig te zien”, laat een ander weten.

Ook broertje Donny Roelvink geniet ervan om zijn broer zo te zien. Onder de foto's van zijn broer en zijn neefje laat hij dan ook een warm hartje achter.

Ruzie bijgelegd

Gelukkig kunnen de gebroeders Roelvink nu weer door één deur, lange tijd was dit namelijk niet het geval. Afgelopen september lieten Dave en Donny weten de strijdbijl te hebben begraven. “Dat heeft in totaal zo'n anderhalf jaar geduurd”, vertelde Donny onlangs aan weekblad Story. “Dat was helemaal niet leuk, maar ik denk toch dat het goed is geweest dat we die tijd hebben genomen. Het ging mis omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog nog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op de dingen die hij doet.”

“Er kwam een moment waarop we tegen elkaar zeiden: Hier ga jij links en ik rechts.” Er was dus helemaal geen contact meer tussen de twee Roelvink-telgen. Gelukkig kwam daar verandering in toen Dave vader werd van zoontje Dean. “Omdat we allebei zo koppig zijn, duurde dat dus anderhalf jaar. Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen. Uiteindelijk ben ik degene geweest die naar Dave is toegegaan. Dat was toen ik hoorde dat hij vader werd. Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren kennen als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden”, aldus Donny. Eind goed, al goed!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws