Dít is de man voor wie Chris kiest in Prince Charming

We weten het eindelijk!

Nadat we iedere week konden genieten van romantische dates, spannende ceremonies en steamy zoenen, is het eindelijk zover: Chris heeft zijn keuze gemaakt. In de nieuwste aflevering van Prince Charming zien we eindelijk welke man het hart van de knappe prins heeft veroverd.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale-aflevering! 

Spannende afleveringen

Vorige week stond Chris al voor een onmogelijke keuze toen hij moest kiezen tussen Scott, Jakop en Marcel. Wij hadden als kijker al geen flauw idee voor wie de prince moest kiezen, dus we kunnen ons voorstellen dat Chris het er behoorlijk moeilijk mee heeft gehad. Uiteindelijk maakte hij zijn keuze en moest Marcel het prachtige Il Palazzo verlaten. Eindstand: Jakop en Scott bleven over.

Moeilijke keuze

In de finale-aflevering zien we dat zowel Scott als Jakop met Chris mag genieten van een romantische date die véél langer duurt dan de mannen gewend zijn. De vorige momentjes met Chris waren keer op keer een stuk korter én zonder logeerpartij.

In de aflevering zien we hoe Scott en Chris een intieme date beleven, inclusief bubbelbad en tig sensuele zoenen. Nadat de twee samen hebben geslapen stond de date van Chris en Jakop voor de deur. Ook zij beleefden een intieme date – wat het voor de kijker alleen maar spannender maakte. Het was tot aan de ceremonie nog niet duidelijk wie Chris zou gaan kiezen.

Het moment van de waarheid

Chris moest kiezen met wie hij samen een sprong in het diepe wilde nemen. En na een aantal mooie woorden werd het dan eindelijk duidelijk welke man zijn hart veroverd heeft. “Scott, na lang overpeinzen heb ik besloten om vanavond van jou afscheid te nemen”, stelt Chris tijdens de laatste ceremonie.

“Jakop, ik wil je vragen om met mij een nieuw avontuur te beginnen, jij en ik”, stelt Chris met een big smile. Waarna Jakop door het dolle heen laat weten dat hij erg blij is. “Het is nog heel onwerkelijk, maar ik heb enorm zin om te ontdekken wat er voor ons in zit.” Awh!

Bron en beeld: Videoland

Laatste nieuws