Wow: zó ziet El Profesor uit La Casa de Papel er in het echt uit

Aha!

Inmiddels staat het allerlaatste deel van La Casa de Papel op Netflix en wij kunnen niet stoppen met kijken. Helaas komt de serie met dit seizoen ten einde, maar gelukkig kunnen we de acteurs nog op social media blijven volgen. En holy s—! Weet jij hoe El Profesor (Álvaro Morte) er in real life uitziet?

Meesterbrein

Hoewel het El Profesor normaal gesproken altijd lukte om de politie om te tuin te leiden, krijgt hij in het vijfde seizoen met flink wat tegenslagen te maken. Het meesterbrein achter alle plannen, gespeeld door Álvaro Morte, moest zelfs voor het eerst uit de achtergrond treden en naar de overval toe rijden.

Looks

Maar hoe ziet deze acteur er eigenlijk in het echt uit? Niet heel anders dan in de serie kunnen we je vertellen, al draagt hij in het echte leven geen bril, en zit zijn haar net wat minder wild dan in de serie. El profesor, is that you?

Oh enne, we hebben goed nieuws voor La Casa de Papel-fans, want er komt namelijk een spin-off. Of El Profesor daar ook in te zien zal zijn is helaas nog niet bekend, maar wij gaan in ieder geval duimen!

Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws