Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

O my: dit bizar hoge bedrag verdient Adele per concert in Las Vegas

En dat flinke salaris is nog niet eens alles.

We kunnen het gloednieuwe album van Adele van voor naar achter meeschreeuwen en kunnen niet wachten tot de zangeres alle tracks in Nederland live gaat performen. Helaas zijn concerten in Nederland nog niet aan de orde, maar in Las Vegas wel. En daar verdient Adele behoorlijk wat geld aan haar eigen concertreeks. 

Bedrag per avond

Vorig jaar kondigde de Easy On Me-zangeres haar residency aan in The Colosseum, de concertzaal van hotel Caesars Palace. Tot half april treedt Adele elke vrijdag en zaterdag op in Las Vegas. Er is plek voor zo’n 4200 gasten in The Colosseum, die allemaal een kaartje tussen de 500 en 20.000 dollar moeten kopen. Een flink verschil. Volgens The Sun zou Adele dan ook zo’n 600.000 euro per avond gaan verdienen aan haar concertreeks Weekends with Adele.

In de watten gelegd

Alsof dit riante salaris nog niet genoeg is, wordt Adele flink in de watten gelegd door Caesars Palace. Zo zou er tot half april een suite voor haar zijn gereserveerd, waar je normaal gesproken 26.000 euro per nacht voor moet neertellen. Daarnaast heeft de zangeres beschikking over een butler, assistent, chauffeur en beveiliger.

Als kers op de taart mag ze, samen met haar gasten, de aankomende maanden gratis eten en drinken in het resort, stelt The Sun. Wij gokken dat Adele zich voorlopig wel vermaakt in Las Vegas!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress