Oops: dochtertje Bibi Breijman verklapte tweede zwangerschap per ongeluk aan Waylon

De kleine Teddy kon het leuke nieuws niet voor zich houden.

Bibi Breijman is al een aantal weken in verwachting van haar tweede kindje samen met Waylon. Vlak nadat Bibi de positieve zwangerschapstest ontdekte, wilde ze het nieuws op een speciale manier delen. Dochtertje Teddy dacht hier echter anders over.

Trotse zus

In haar nieuwste YouTube-video vertelt Bibi alles over haar zwangerschap én het moment dat ze de positieve zwangerschapstest in haar handen had. Bibi was op dat moment met haar moeder en de kleine Teddy op vakantie in Portugal. Het blijde nieuws over een zwangerschap via FaceTime met Waylon delen, dat zag Bibi niet zitten. Ze besloot hierom samen met dochtertje Teddy een plannetje te smeden.

“Ik had de zwangerschapstest ingepakt in een brillenkoker. Dat wilde ik aan hem geven als een soort souvenirtje uit Portugal en dat wilde ik dan door Ted laten geven”, vertelt ze. Teddy wist namelijk van Bibi's zwangerschap. “Ik had tegen haar gezegd dat ik een baby in mijn buik had en dat het ons geheimpje zou zijn.”

Geheimhouden

Teddy, die door het dolle heen was dat ze een grote zus ging worden, kon het vrolijke nieuws maar moeilijk voor zich houden. Volgens Bibi moest ze het geheimhouden tot het drietal thuis zou komen. Maar toen Waylon zijn dochtertje en Bibi van Schiphol haalde, kon Teddy zich niet inhouden.

‘Mama heeft een baby in haar buik’

“Het leek goed te gaan, we waren bijna thuis. Toen schreeuwde Teddy door de auto: 'Mama heeft een baby in haar buik!'”, vertelt Bibi lachend. Aan daddy Waylon is te zien dat hij zijn lach maar met moeite kan inhouden. En ondanks dat het plannetje niet helemaal geslaagd is, vinden we het echt ontzettend schattig. Teddy is in ieder geval nú al een trotse zus!

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Bibi Breijman)

Laatste nieuws