Makers Dont F*ck With Cats komen met nieuwe crime docureeks: The Tinder Swindler

'Eén keer swipen kan je leven veranderen'

Ben jij dol op documentaires als Don’t F*ck With Cats: Hunting an Internet Killer en Tiger King? Dan hebben we een kijktip voor je, want Netflix komt binnenkort met een nieuwe crime docuserie, genaamd The Tinder Swindler.

Tinder

En ja, je raadt het al: deze serie gaat over Tinder. Wie weet ben jij een fervent Tinder-swiper en ben je wel eens op date geweest met een match. Misschien was deze date heel leuk, of juist heel stom en hoorde je niks meer van je match. Maar het kan ook zo zijn dat je match je maar blijft berichten en lastigvallen… Dit is wat er in de documentaire The Tinder Swindler gebeurd.

Oplichter

De makers van Don’t F*ck With Cats: Hunting an Internet Killer hebben weer een mega spannende crime docureeks gemaakt waarin we meer te weten komen over een oplichter die zich op Tinder voordeed als een miljardair. De Israëlische Shimon Hayut deed zich op Tinder voor als Simon Levier, een rijke Russische oligarch. De man verleidde jonge vrouwen en lichtte ze vervolgens voor miljoenen op. Nu hij voortvluchtig is, hebben drie vrouwen besloten dat ze wraak willen nemen op Shimon.

De trailer is inmiddels al te bekijken en belooft heel veel goeds. “Één keer swipen kan je leven veranderen”, klinkt het in de trailer. Lukt het de vrouwen om Shimon terug te pakken? Of loopt het erger af dan gehoopt? De documentaire is vanaf 2 februari op Netflix te bekijken. We can’t wait!

Bron: Filmvandaag | Beeld: YouTube, Pexels

Laatste nieuws