Mascha Feoktistova en dochtertje Mila positief getest op corona

Maar haar zelftest gaf niet hetzelfde resultaat als de officiële test van de GGD...

Het weekend begint niet goed voor Mascha Feoktistova en haar gezinnetje. Op Instagram laat de vlogster weten dat zij en haar dochtertje allebei corona hebben.

Van de kinderopvang

Mila en ik zijn helaas positief getest op corona”, schrijft Mascha in haar Instagramstories. “We hebben het bijna zeker via de kinderopvang omdat daar iemand positief getest was”, vervolgt ze.

Eerder deze week voelde Mascha zich al niet op en top fit: “Ik heb dinsdag mijn booster gehad en ben daar toen behoorlijk ziek van geworden (in rust was mijn hartslag 148).” Haar ziekteverschijnselen leken door de booster te komen, maar de ondernemer wilde het zekere voor het onzekere nemen door toch meerdere zelftests af te nemen. “Die waren constant negatief.”

Een paar dagen na de booster voelde Mascha zich gelukkig wat beter, maar toen was het Mila die wat koortsig werd. “Wij haar testen en vrijwel gelijk positief. Vrijdagochtend met het hele gezin getest en nu ben ik ook positief.” Of ook hubby Gregor van Vlierden corona heeft, deelde Mascha niet.

Bij klachten testen

Mascha deelde niet zomaar met de wereld dat ze corona heeft, maar wil haar volgers op het hart drukken om echt een test te doen als ze klachten hebben. Mascha deed bij thuiskomst namelijk een zelftest en dat testresultaat liet zien dat zij geen Covid-19 heeft, terwijl de officiële test van de GGD het tegendeel uitwees. “Zo vertekend kan het dus zijn. Laat je bij twijfel altijd testen bij de GGD.”

De vlogster spreekt daarnaast uit dat ze niet weet wanneer ze precies besmet raakte en weet dus niet of ze al besmet was op het moment dat ze haar boosterprik kreeg. “Ik ben blij dat ik in ieder geval dubbel gevaccineerd ben want vooralsnog gaat het redelijk prima.”

Wij hopen dat Mascha en Mila er snel weer bovenop zijn!

Bron: Instagram Mascha Feoktistova | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws