Jimmy onthult: is er tijdens de opnames wat gebeurd tussen de Prince Charming-mannen?

Ooh la la...

De deelnemers van Prince Charming hebben natuurlijk maar één doel: het hart van de knappe Chris veroveren. Maar in een villa vol met knappe mannen, kan het natuurlijk gebeuren dat je oog op een van de andere mannen valt. Deelnemer Jimmy onthult: is er meer gebeurd in de villa?

Geheimzinnig

Tien handsome, single mannen in één huis: dat lijkt het perfecte recept voor eventuele romances. Toch zagen we in het vorige seizoen van Prince Charming dat de mannen alleen maar oog hadden voor de prins, waardoor er onderling maar weinig geflirt werd. Dit seizoen lijkt dat wel anders, als we Jimmy mogen geloven.

In een vragenrondje op Instagram laat Jimmy weten dat er wel degelijk iets gebeurd is tussen de mannen. “Is er wat gebeurd tussen de mannen in Il Pallazo?”, vraagt een volger. Waarop Jimmy laat weten: “Zou zomaar kunnen. Er gebeurden zoveel dingen en door de drank hield ik het niet eens meer bij.”

Gezoend

Het geheimzinnige antwoord van Jimmy roept binnen no time nog meer vragen op bij zijn volgers. “Heb je wel eens met iemand gezoend in het huis? En hebben anderen dit ook gedaan?”, vraagt een andere volger. Waarop Jimmy opnieuw een mysterieus antwoord geeft. “Zou zomaar kunnen en misschien wel meer dan één. En de rest, geen idee. Dat is niet aan mij om te zeggen.”

Het moge duidelijk zijn dat de mannen het onderling gezellig hebben gehad, maar het is niet duidelijk of er sprake is van serieuze romances. Al lijkt Jimmy daar stiekem wel een beetje naar te hinten. Want ziet hij een relatie met één van de mannen zitten, wanneer zijn avontuur met Chris vroegtijdig beëindigd wordt? “Je weet nooit hoe een koe een haas vangt”, stelt hij mysterieus. Hmm…

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws