O my: hint Netflix hiermee op een Emily in Paris en You crossover?

Het zou zomaar eens kunnen dat Emily de nieuwste obsessie van Joe Goldberg wordt.

Het derde seizoen van You hebben we in één ruk uitgekeken en we zijn al hard bezig met seizoen twee van Emily in Paris, dat sinds gisteren op Netflix staat. Enne, het lijkt erop dat Emily in Paris verdergaat waar seizoen 3 van You eindigt: onze beide geliefde lead characters bevinden zich op een romantisch kruispunt – in dezelfde stad en op hetzelfde moment.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het derde seizoen van You.

Crossover

Aangezien het derde seizoen van You alweer een tijdje geleden op Netflix verscheen, is een korte terugblik wel gewenst. Aan het einde van het seizoen zien we dat Joe Goldberg is verhuisd naar Parijs om de liefde van zijn leven (de hoeveelste inmiddels?) Marianne terug te zien. Ondertussen zagen we Emily in het eerste seizoen van Emily in Paris in een tweestrijd tussen haar secret romance met chef-kok Gabriel en haar vriendschap met zijn ex-vriendin Camille.

Het zou maar zo eens kunnen dat Joe en Emily meer in common hebben dan een voorliefde voor hoofddeksels en hun Amerikaanse roots. De oplettende kijkers van E! Online spotten namelijk een hint in beide series, die er wel eens op zou kunnen wijzen dat Joe en Emily elkaars paden gaan kruisen. Hallo, Emily in Paris en You crossover!

Marianne

Maarre, wat is die hint dan precies? Dat zit 'm in de vrouw voor wie Joe helemaal naar Parijs is afgereisd: Marianne.

In het tweede seizoen van Emily in Paris vraagt Emily advies aan haar Franse friends. Collega Luke deelt vervolgens een belangrijke levensles: “Verspil geen tijd aan meisjes en denk niet aan Marianne nummer 1 of Marianne nummer 2. Ga gewoon nooit uit met een vrouw die Marianne heet. Nooit.” Hmmm, dat is wel érg toevallig.

Nieuw seizoen

Het zou dus maar zo eens kunnen dat Joe wat langer in Parijs blijft hangen – en misschien zelfs wel paden kruist met Emily. Sera Gamble, scenarioschrijver van You, vertelde eerder al dat ze hoopte op een vierde seizoen van de serie in Frankrijk. “Ik zou het fantastisch vinden om een seizoen te maken waar Joe weg is uit de Verenigde Staten, als een Amerikaanse vis op het droge”, liet ze weten aan E! News.

O my, hoe leuk zou een crossover tussen onze favoriete series You en Emily in Paris zijn?

Bron: E! Online, Cosmopolitan | Beeld: You, Emily in Paris

Laatste nieuws