Hallo daar! Emily in Paris-makers voegen drie knappe gezichten toe aan seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie telt drie nieuwe mannen.

Dat er een seizoen deux van Emily in Paris op komst is, daar worden wij heel blij van. Het eerste seizoen van de Netflix-hit had namelijk een enorm open einde. De liefde tussen Gabriel en Emily eindigde als een raadsel. Maarre, er lijken drie nieuwe mannen het romantische Parijs te betreden. En daar krijgen we het behoorlijk warm van.

Drie nieuwe mannen

Hoogstwaarschijnlijk heb je het eerste seizoen van Emily in Paris in één ruk uitgekeken, dus is de kans groot dat je niet precies meer weet hoe het einde verliep. Hierom even een kleine recap: het seizoen eindigde met Emily die een mysterieus berichtje ontving van vriendin Camille. De romance tussen Gabriel en Emily leek – zonder dat Camille dit wist – steeds verder op te bloeien.

De fling tussen Emily en Gabriel leek nog niet helemaal uitgesloten, maar daar gaat na de entree van deze nieuwe mannen misschien wel verandering in komen. De makers van de serie maken namelijk bekend dat er drie(!) nieuwe mannen hun intreden in de serie gaan maken.

Very handsome

Emily in Paris seizoen 2 nieuws”, begint het bericht van de seriemakers op Twitter. “Jeremy O. Harris speelt een iconische modeontwerper, Lucien Laviscount is een Brit die in eerste instantie veel irritatie bij Emily's opwerkt, al blijkt ze later wel van zijn sarcastische charme te gaan houden en Arnaud Binard is de eigenaar van een populaire Saint Tropez-nachtclub en is een echte party boy”, klinkt de beschrijving.

Enne, als we de foto's in onderstaand bericht zien, dan kunnen deze mannen de handsome het hart van de knappe Emily misschien wel veroveren…

Wanneer we het tweede seizoen van Emily in Paris precies op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend. In mei begonnen de opnames namelijk pas. To be continued!

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix

Laatste nieuws