Looking good! Maxime Meiland schittert in pikante kerstoutfit

You're so golden!

Lees ook

Christmas is coming. En daarbij hoort natuurlijk een shiny kerstoutfit. Maxime Meiland heeft in ieder geval een fantastische optie in haar kast hangen. Op Instagram deelt ze een kiekje!

Shiny & goud

Maxime is helemaal ready voor de feestdagen. Op Instagram deelt ze een foto waarop ze schittert in een shiny gouden jurk. “It's almost kersemus”, schrijft de Meiland-telg bij het kiekje. De jurk is aan de bovenkant behoorlijk diep uitgesneden en heeft een hoge split, waardoor hij erg sexy en een tikkeltje pikant is. Maarre, Maxime kan het hebben en ook haar volgers zijn enthousiast.

“Wauw, die jurk staat je geweldig”, stelt een volger onder de foto. “Zo zo sexy”, schrijft een ander. “Wat zie je er prachtig uit zeg”, “Love it” en “Magnifique“, klinkt het verder in de reacties. Lovende reacties dus, al vragen sommigen zich af of deze prachtige jurk wel zo praktisch is: “Prachtig….maar denk niet dat je er mee kan zitten op een stoel.”

Glühwijnen, wijnen, wijnen

We hoeven de Meilandjes niet lang meer te missen op televisie, want volgende week staat er een kerstspecial op de planning. Maxime en haar familie hebben de opnames net achter de rug. Voor deze special is de familie Meiland afgereisd naar de oudste kerstmarkt van Europa – hallo glühwijn en wijnproeverijen!

Naast een hoop lekkernijen is er ook de nodige actie. De Meilandjes reizen namelijk verder naar wintersportgebied Val Thorens. Naast een hoop sneeuwpret hebben ze daar ook spannende momenten beleefd, toen ze in een sneeuwstorm terechtkwamen. Oh no! Hoe dat afloopt en alle andere avonturen van Maxime en haar flamboyante familie zie je in de kerstspecial op 24 december om 20.30 uur op SBS6.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook