Temptations Bert klapt uit de school: is hij nog samen met Delphine?

Heeft de relatie tussen Bert en Delphine Temptation Island overleefd?

De nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave geeft ons ein-de-lijk duidelijkheid over de ingewikkelde situatie tussen Bert en Delphine. De twee hebben een behoorlijke bumpy ride achter de rug en maakten her en der wat misstapjes tijdens het seizoen. Maarre, is het koppel nou nog samen of niet?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Niet meer samen

In de nieuwste aflevering van Temptation Island krijgen we niet alleen het laatste kampvuur te zien, ook worden de deelnemers een aantal maanden na hun deelname geïnterviewd. Want de grote vraag luidt natuurlijk: hoe is het leven ná Temptation?

In een uitgebreid verhaal leggen Bert en Delphine uit dat hun deelname behoorlijk wat teweeg heeft gebracht. Waar we bij Delphine vooral veel verdriet zien, lijkt Bert beter dan ooit in z'n vel te zitten. De realityster kondigt namelijk aan dat hij en Delphine niet meer samen zijn. En ondanks dat hij veel verdriet heeft om hondje Fiona, die Delphine volgens Bert van hem heeft afgenomen, is hij blij dat hij niet meer samen met zijn ex-vriendin is.

Nieuwe liefde

Na een emotioneel verhaal over de vervelende dingen die Delphine over Bert heeft gezegd tijdens Temptation, begint Bert vervolgens te glimlachen. “Ik mag nu wel eindelijk iets vertellen”, begint hij. “Ik heb een nieuw iemand gevonden. Iemand die perfect bij mij past.”

De Temptation-ster legt uit dat hij op Instagram gevolgd werd door een knappe dame. “Ik ben haar ook gaan volgen, want ik was fysiek enorm tot haar aangetrokken toen ik haar foto's zag. Toen zijn we aan de praat geraakt en hebben we een keer afgesproken. Dat ging goed, dus toen kwam er een tweede date.” Bert vertelt eerlijk: hij is verliefd. “Ik ben er superblij mee”, sluit hij af.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws