Deze 10 soorten vriendinnen heeft iedere vrouw wel eens in haar leven gehad

Herkenbaar?

Vriendinnen komen en gaan in je leven en met sommigen ben je closer dan met anderen. Zo is de één een flapuit, heeft de ander al-tijd pech en weer een ander is de dancing queen van de groep. Kortom, onderstaande vriendinnen heb jij ook gegarandeerd.

1. De vriendin die te open is

Vijf minuten na je eerste ontmoeting wist je haar favoriete sekspositie, hoe zwaar haar menstruatie is, plus haar volledige relatiegeschiedenis. 'Too Much Information' staat gewoon niet in haar vocabulaire.

2. De lopende ramp

De enige persoon die je kent die een vlucht heeft gemist 'omdat ze naar de verkeerde luchthaven is gegaan/een dag te laat op het vliegveld arriveerde/dacht dat haar rijbewijs ook als legitimatiebewijs gold bij de douane'.

3. De vriendin die altijd weet wat ze moet zeggen

Break-up? Heb je de baan niet gekregen? Droomjurk uitverkocht in jouw maat? Zij is degene bij wie je altijd terecht kunt voor comfort en advies.

4. De roddeltante

Ze is de eerste die weet wie met wie naar bed gaat en deelt haar informatie graag met anderen. En stiekem geniet jij enorm van de sappige details.

5. De vriendin die altijd als eerst op de dansvloer staat

Jij hebt een paar drankjes nodig om in beweging te komen, maar zij staat als eerste op de dansvloer. Zelfs als-ie leeg is.

6. De fitness freak

Ze drinkt mocktails, mist nooit een sportschoolsessie, en traint altijd met een doel. Het is verbijsterend.

7. De vriendin die er altijd goed uitziet

Ze heeft een figuur waar je 'U' tegen zegt en zou zelfs een juten zak stijlvol kunnen maken. Enne, ondanks dat je soms een tikkeltje jaloers bent, bewonder je haar enorm. Want: gratis fashion-advies.

8. De vriendin die nooit luistert

Je kunt een superlang gesprek met haar hebben over iets, maar de volgende keer dat je het ter sprake brengt, herinnert zij zich niets meer.

9. De vriendin die ALTIJD geld moet lenen

We kennen allemaal wel iemand. Ze geeft haar loon uit zodra ze het krijgt en 'vergeet' haar portemonnee als je met haar uit eten gaat.

10. De sassy vriendin

Daag haar voor alles uit en ze zal het accepteren. Ze heeft lef en ze gaat niet zonder slag of stoot ten onder. We zouden allemaal meer op haar moeten lijken. Punt uit.

Bron: Happy in Shape | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws