Met déze 5 tips vind je de perfecte party outfit bij TK Maxx

Influencers en stylisten Mardy en Esme delen vijf handige stylingtips.

Lees ook

Haal het Maxx-imale uit de feestdagen! Bij warenhuis TK Maxx shop je een complete party-outfit voor een fijne prijs. Stylingtips nodig? De stylisten en tweelingzussen Mardy en Esme helpen je uit de brand.

5 stylingtips van Mardy en Esme

Mardy en Esme delen op hun Instagram-account @bySiss iedere dag hun outfit-inspiratie. Speciaal voor Grazia & TK Maxx hebben zij hun favoriete feest-items geselecteerd en geven ze tips over hoe je deze het beste kunt stylen. En een tip van ons: tot aan kerstavond blijven er nieuwe items binnen komen bij TK Maxx!

– Draag in plaats van twee, één grote sparkling oorbel als eye catcher en deel het setje met je beste vriendin of zus.

– Linten zijn niet alleen voor kerstcadeautjes. Je kunt ze ook als armbandjes gebruiken voor een boho vibe.

– Mix en match verschillende kettingen van verschillende lengtes voor een edgy twist aan je look.

– Draag een kanten beha onder je top of blazer en maak je outfit Christmas dinner ready.

– Maak je outfit uniek. De top die wij op de foto dragen is eigenlijk een lange blouse, maar door hier een wrap top van te maken, maak je er een sexy party top van. Zo heb je twee looks in één.

De favorieten van Mardy en Esme

Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben Mardy en Esme hun zes favoriete items van TK Maxx voor je uitgezocht.

About TK Maxx

Bij TK Maxx zijn alle items altijd tot wel 60 procent goedkoper dan de adviesprijs en je vindt er de mooiste designer-items. Grote merken voor kleine prijzen dus. Laat je elke week weer verrassen door de allermooiste pareltjes. Alles zit er onder één dak, van home en sport tot beauty en fashion, voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Het aanbod in de winkels wisselt doorlopend. Met meerdere leveringen per week is er altijd iets nieuws te vinden.

TK Maxx heeft 13 winkels in Nederland: in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. In 2022 opent TK Maxx haar 14e winkel in Enschede, en haar 15e winkel in hartje Amsterdam. Good to know: TK Maxx volgt de richtlijnen van de overheid omtrent corona

Laatste nieuws

Zie ook