Oeh! McDonald’s Nederland komt met exclusieve sneaker in samenwerking met BALR. en Vijz Bespokes

Hier worden we blij van!

Lees ook

December is natuurlijk de maand waarin we vooral heel erg druk zijn met de feestdagen, maar het is ook de maand waar menig snackliefhebber al een hele tijd naar uitkijkt. Ieder jaar komt McDonald's namelijk met een toffe actie in de decembermaand en ook dit jaar is deze actie niet mis.

Samenwerking

We houden natuurlijk van een lekkere McDonald's-snack op zijn tijd, maar stiekem worden we nog blijer van de winactie die McDonald's komende maand voor ons in petto heeft. Je kunt namelijk een heuse McDonald's-sneaker in samenwerking met BALR. en Vijz Bespokes winnen!

De unieke McDonald’s Sneaker by BALR. is hét item voor de ultieme McDonald’s- en sneaker-fan. Enne, er wordt er maar één van gemaakt, waardoor de winnaar een echt uniek exemplaar in handen krijgt. Dus een echte one of a kind Limited Edition zoals ze dat in de sneakerwereld zeggen. De sneaker is een samenwerking tussen McDonald’s Nederland en het lifestyle-merk BALR., waarbij de sneaker is ontworpen en gemaakt door sneakerartiest Vijz Bespokes.

McDonald’s x BALR. | Ontworpen en gemaakt door Vijz Bespokes 

Sneaker

Waarom wij zo'n fan zijn van de sneaker? Je kunt 'm aanpassen naar een hoge óf lage variant, waardoor je de schoen bij zo'n beetje elke outfit kunt matchen. Zo staat de hoge variant goed onder een mom jeans, terwijl de lage variant perfect onder een flared pants past. Ook kun je de sneaker prima aan naar een feestje. Sterker nog, de 'M' van McDonald's bevat een lampje, dat je op elk moment kunt aanzetten. Een feestje aan je voeten dus! Oh enne, je krijgt er ook nog eens een setje McDonald's-patches meegeleverd die je op je hiel kunt klikken. Wat wil je nog meer?

Nu wil je natuurlijk weten: hoe scoor ik deze awesome sneaker!? De sneaker is de dagprijs op woensdag 1 december tijdens McDonald’s X-MASters in de McDonald’s App. Tijdens McDonald’s X-MASters game je van woensdag 1 december t/m donderdag 23 december elke dag voor te gekke prijzen en geniet je van de lekkerste kortingen op je McDonald’s favorieten. Dus download nu snel de McDonald's App in de App Store of in de Google Play Store!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook