Douwe Bob reageert op kritiek zwangerschap: ‘Dikke middelvinger’

De bijzondere gezinsconstructie zorgt voor veel kritiek.

Lees ook

Douwe Bob en zijn vriendin Loes van Delft verwachten hun eerste kindje samen. En hoewel de parents to be enorm blij zijn met de toekomstige gezinsuitbreiding, delen anderen hun ongezouten mening over de zwangerschap. In de nieuwste aflevering van Rooijakkers over de Vloer reageert de zanger op alle kritiek.

Bijzondere gezinsconstructie

In juni maakte Douwe Bob tijdens een van zijn concerten bekend dat hij vader zou worden. “Er zit een lieve meid in het publiek. Ze heet Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en daar mag ik vader van worden”, kondigde hij vol trots aan. Om welke Loes het precies ging, bleef een tijdje onduidelijk. Inmiddels weten we dat het om kunstenares Loes van Delft gaat. Aangezien de aanstaande moeder onlangs zelf haar zwangerschap aankondigde op Instagram.

So far geen bijzondere situatie. Echter, de zanger zou geen relatie hebben met de toekomstige moeder van zijn kind. Het meisje zal dus opgroeien zonder papa en mama in één huis. Enne, dan liggen de meningen van 'het grote publiek' natuurlijk al snel op de loer.

Middelvinger

In het programma Rooijakkers over de Vloer reageert de zanger op alle kritiek. “Het is ook niet conventioneel. Het is niet 'hoe het heurt' waarschijnlijk en heel veel mensen zullen er ook een mening over hebben”, zegt hij tegen presentator Art Rooijakkers. “Maar dikke middelvinger voor je”, vervolgt hij met een stralende lach. “Ja, het is toch mijn kind”, vult Art in. “Zeker, en mijn kind gaat geliefd worden. Met alles wat ik heb. Dat weet ik”, beaamt Douwe stellig.

De hele aflevering van Rooijakkers over de Vloer met Douwe Bob is vanavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook