Heftig: Chantal Janzen blikt terug op stalking-periode

Woah!

Het heeft lang geduurd, maar: Chantal Janzen voelt zich eindelijk weer veilig op straat. Lange tijd was dat namelijk niet zo, nadat ze een doodenge aanvaring had met een obsessieve fan die wel héél nare plannen voor de actrice en presentatrice bleek te hebben.

Stalker

Eigenlijk wist ze bij de eerste ontmoeting al dat het niet goed zat. Hoewel Chantal wel wat fans gewend is die graag met haar op de foto willen, voelde het bij deze fan tóch anders. Haar voorgevoel blijkt uiteindelijk helemaal terecht. De 'fan' blijft maar opdagen bij evenementen van Chantal, en begint steeds dreigendere dingen tegen haar te zeggen.

Uiteindelijk wordt hij aangehouden wanneer Chantal in München is: hij had een onbekende aangevallen met een mes om diens scooter te stelen. Met die scooter én dat mes zou hij vervolgens op weg gaan naar Chantal. En alsof dat nog niet genoeg was: het blijkt dat de stalker tijdens zijn tijd in de gevangenis een 82-jarige medegevangene om het leven heeft gebracht. Doodeng, dus!

Niet beseft

Inmiddels is la Janzen weer helemaal happy, en werkt ze lekker bij onze oosterburen als jurylid bij Das Supertalent. Aan de Duitse RTL vertelt ze nu openhartig over die enge periode. “Je bent bang om over straat te lopen, om naar huis te gaan, om naar de studio te gaan…Dat is de keerzijde van het glamourleven”, vertelt ze.

“Ik had me niet beseft hoe gevaarlijk deze man was”, vervolgt Chantal – tot zij dus in haar hotel in München te horen krijgt dat haar stalker een man om het leven heeft gebracht. En dat is volgens haar ook de reden dat zij zo lang niet in het buitenland heeft gewerkt. “Ik wilde alleen nog maar thuis zijn bij mijn man en mijn kinderen.” Begrijpelijk! Gelukkig gaat het nu dus allemaal weer helemaal prima met het Supertalent-jurylid.

Bron: RTL.DE | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws