Annemarie Keizer haalt uit naar ongevraagde aanbiedingen cosmetische ingrepen

'Blijkbaar voldoe ik niet aan een ‘perfect’ plaatje.'

Natuurlijk is Annemarie Keizer heel gelukkig met hubby Simon Keizer en dochtertje Kiki. Bovendien krijgt het Keizer-gezin er binnenkort nóg een kleine bij. Kortom: het geluk kan niet op! Maar wat blijkt: Annemarie wordt regelmatig benaderd door bedrijven die denken dat ze wat cosmetische 'hulp' kan gebruiken. Op Instagram haalde ze gisteren hard uit naar deze aanbiedingen.

Compliment

“Zo nu en dan krijg ik uitnodigingen van bedrijven uit de cosmetische sector”, begint ze haar verhaal. Het gaat dan om bedrijven die services aanbieden als liposuctie, fillers, botox of extensions. Annemarie zou dan 'vrijblijvend' van deze diensten gebruik mogen maken. Maar: “ik vat deze invites niet bepaald op als compliment”, schrijft ze.

Perfect plaatje

“Alhoewel er ongetwijfeld geen verkeerde bedoelingen achter schuilen, voelt het toch een beetje gek. Blijkbaar voldoe ik niet aan een ‘perfect’ plaatje en kan er volgens deze cosmetici nog een hoop aan mij worden ‘gesleuteld’”, legt een gepikeerde Annemarie uit. Tja, we weten allemaal hoe het voelt als iemand met ongevraagd advies komt waar je niet op zit te wachten – zeker over je uiterlijk. Continu dit soort aanbiedingen krijgen, kan dan ook niet prettig zijn.

“Begrijp me niet verkeerd want ik zie mezelf helemaal niet als een perfect plaatje”, voegt Annemarie eraan toe. “Maar door de jaren heen ben ik meer naar mijn pluspunten gaan kijken i.p.v wat ik niet mooi vind aan mezelf. Bovendien schuilt perfectie in imperfectie, toch?” Precies!

Oproep

Ze sluit haar bericht af met een oproep aan haar volgers. “Lieve allemaal, focus je alsjeblieft op de mooie kanten van jezelf! Van binnen en buiten! En als je gelukkiger wordt van een ingreep aan je gezicht of lichaam moet je dat uiteraard doen! Maar laat je niet gek maken door een ander.” Couldn't agree more!

Bron: Instagram Annemarie Keizer | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws