Temptations Joop over Delphine: ‘Er ontstaat een klik die je niet had zien aankomen’

'Ik voelde me geroepen om haar te steunen en te troosten.'

Lees ook

Na haar breuk met Bert vond Delphine troost bij single Joop. In Temptation Island: Love or Leave zien we de twee steeds meer naar elkaar toe groeien, en volgens Joop is er ook zeker sprake van een bijzondere klik.

Hechte band

In Temptation Love Therapy doet Joop uit de doeken hoe het zit tussen hem en Delphine. “Bert had het net min of meer uitgemaakt, dus ik voelde haar verdriet wel heel erg. En ik voelde me automatisch geroepen om haar daarin te steunen en te troosten”, vertelt de knappe single. “De klik met Delphine was er daarvoor ook al, maar nog niet zo aanwezig en zo zichtbaar. Het was eerst gewoon gezellig een babbeltje hebben, een beetje aftasten: 'goh, wie is zij als persoon?' Na verloop van tijd word je toch hechter met elkaar. Dan ontstaan er klikjes, bandjes die je vanaf de tweede aflevering nooit had zien aankomen.”

Met of zonder relatie

Joop is hoe dan ook van mening dat Delphine beter verdient. Na de onthulling dat Bert meerdere keren naar een prostituee is geweest tijdens hun relatie, 'viel zijn mond open van verbazing.' “We dachten echt: 'Meid, wat ben je aan het doen met deze relatie? Hoeveel geestelijke dingen wil je te verduren hebben? Het eerste wat wij dachten was: 'Meid, je verdient alle steun die je hier kan vinden en al het vertrouwen om hier als persoon sterker uit te komen, of je nou in je relatie met Bert blijft of niet'.”

GPS-tracker

Sommige kijkers waren nogal verbaasd door het feit dat Delphine een GPS-tracker gebruikte om haar boyfriend te controleren, maar Joop heeft daar alleen maar begrip voor. “Ik snap die GPS-tracker helemaal. Ik ken natuurlijk de andere kant van het verhaal en ik geef haar groot gelijk. Wanneer jouw partner je het idee heeft gegeven dat hij niet te vertrouwen is…” Ook geeft Joop toe dat hij zelf wel eens een ex heeft gehackt. “Het is natuurlijk hartstikke toxic, daarom was die relatie ook snel voorbij. Maar buitenstaanders weten niet wat er allemaal onder die ijsberg zit.”

Bron: RTL Temptation Love Therapy | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook