Aha: Temptations Bert schenkt klare wijn over gelekte foto’s met andere dame

Bert legt even uit hoe het zit.

Op dit moment staat de relatie van Bert en Delphine flink onder druk. Het moddergooien over en weer lijkt maar niet op te houden, en het paar zorgt voor de ene shocking twist na de andere. Nu is er een foto uitgelekt van Bert die wel héél veelzeggend zou zijn…

Innig moment

Op de uitgelekte foto is volgens website Verraderlijk Tempa-deelnemer Bert te zien, die er absoluut geen bezwaar tegen lijkt te hebben dat een dame hem een kus wil geven. Alleen uhh, die dame is dus niét Delphine!

Bert zelf heeft ook al op de foto gereageerd: “Ik heb de foto zien rondgaan op het internet. Wat of hoe het is tussen ons hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben.” Aha. Got it.

Bad news

Door de schokkende onthulling van Delphine in de meest recente aflevering was Bert duidelijk not amused door Delphine. Bert blijft namelijk benadrukken dat hij enkel gemasseerd is, en vindt de reactie van Delphine vooral jammer. “Als je iets samen beslist en belooft dat we niet met modder gaan gooien naar elkaar, of elkaar belachelijk zouden gaan maken…” Tja.

Ook vanuit een onverwachte andere hoek is er overigens slecht nieuws voor het stel. Zo deelde Delphine eerder deze week dat zij na tien jaar dienst bij haar werkgever is ontslagen vanwege haar Temptation-deelname. Yikes! Hopelijk gaat het op de één of andere manier dus nog goedkomen voor de Vlamingen.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws