Yesss! Sex Education krijgt vierde seizoen

Can't wait!

Het derde seizoen van Sex Education is nog maar net een week te zien op Netflix. Dat de serie popular as ever is, blijkt maar weer. Netflix heeft namelijk nu alweer een vierde seizoen aangekondigd!

Populariteit

Dat Sex Education ontzettend populair is, blijkt met elk volgend seizoen opnieuw. Sinds de release van het derde seizoen staat deze steevast in de meest populaire series op Netflix.

Acteur Asa Butterfield, die de rol van Otis op zich neemt, heeft onlangs ook gemerkt dat die populariteit een keerzijde heeft. “Ik word zo moe van mensen die zonder te vragen foto's en video's van me maken terwijl ik gewoon een avond uit ben”, schrijft Asa.

Seizoen drie

In de eerste twee seizoenen is er een hoop gebeurd, en seizoen drie deed zeker niet onder voor de eerste seizoenen. Zo zien we dat Eric en Adam officieel een stelletje zijn en dat Jean zwanger is. Ondertussen vermaakt Otis zich prima tussen de lakens en probeert het nieuwe schoolhoofd Moordale High weer een degelijke reputatie te geven. Kortom: heb je seizoen drie nog niet gebinged? Dan staat je nog genoeg te wachten!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Netflix

Laatste nieuws