Nicola Coughlan doet een boekje open over tweede seizoen Bridgerton

De Bridgerton-actrice licht een tipje van de sluier op over het vervolg.

Lees ook

Sinds we het eerste seizoen van Bridgerton hebben gebinched, kunnen we niet wachten tot we het vervolg kunnen bekijken. Hoewel het nog onbekend is wanneer het langverwachte tweede seizoen op Netflix te zien is, maakt Nicola Coughlan het wachten wat draaglijker. De Bridgerton-actrice verklapt alvast dat we haar personage Penelope aka Lady Whistledown een stuk beter leren kennen…

Seizoen twee

Elk seizoen van Bridgerton focust zich op een van de Bridgerton siblings. Seizoen twee zal gaan over Anthony Bridgertons liefdesverhaal. Nicola Coughlan kruipt in seizoen twee wederom in de huid van Penelope Featherington, aka Lady Whistledown, en is maar al te enthousiast over de nieuwe afleveringen.

“Toen we seizoen één opnamen wisten we niet of er een tweede seizoen zou komen. We hoopten natuurlijk wel dat we de kans zouden krijgen om het verhaal verder te vertellen, omdat mensen er zo gek zijn op”, liet Nicola onlangs weten aan ET online.

Pittiger

De actrice is dan ook enorm dankbaar dat Bridgerton een vervolg krijgt en licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. “Het is een stuk pittiger, zal ik zeggen. Je zal meer kanten van haar (Penelope, red) zien”, begint Nicola.

“Aan het eind van seizoen één ontdekten we dat ze Lady Whistledown is, maar daar werd verder niet meer mee gedaan. Dat gaat straks wel gebeuren. Ik heb het gevoel dat de Bridgerton-wereld is gegroeid, en dat je veel meer kanten van haar zult zien. Ze is een pittige meid”, sluit Nicola af. Dat belooft veel goeds!

Bron: ET Online | Beeld: Netflix (Liam Daniel)

Laatste nieuws

Zie ook