Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells: EOTBDD's Imke is verloofd

Op haar Instagram Stories laat ze een prachtige ring zien.

EOTBDD Imke

Met haar volle lippen wist Imke Roose in Ex on the Beach: Double Dutch flink wat boys om haar vinger te winden. Inmiddels heeft ze aan één man voldoende. Vorige week maakte de blondine bekend een relatie te hebben, maar het lijkt erop dat de tortelduifjes al klaar zijn voor de volgende stap.

Diamanten ring

De Ex on the Beach-ster is helemaal happy met haar grote liefde Jermaine de Vulder. Zó happy, dat ze niet kan wachten om de rest van haar leven met hem te delen. Althans, daar lijkt het op. Gisteravond hadden de tortelduifjes een date night en die eindigde met een bijzonder moment. Op haar Instagram Stories laat Imke namelijk zien dat Jermaine een prachtige diamanten ring om haar ringvinger schuift. "Yes please", schrijft Imke bij de beelden. Zouden de twee lovers nu al verloofd zijn?

Girlscene wist de beelden van 'het aanzoek' vast te leggen. Je bekijkt ze HIER.

Liefdestattoos

When you know, you know, zeggen ze altijd. Of de twee nu al in het huwelijksbootje stappen of niet, ze hebben hun liefde voor elkaar in ieder geval al laten vereeuwigen. Imke heeft namelijk een tatoeage van Jermaines initialen laten zetten. Heel zichtbaar is deze tattoo niet, de letters zijn namelijk op de binnenkant van haar lip te vinden. Oeh!

Ook lover Jermaine heeft zijn liefde voor Imke laten vereeuwigen. Hij heeft hetzelfde kroontje dat de blondine al op haar hand heeft staan laten tatoeëren. Matchy matchy! RTL Boulevard wist de nieuwe inktplaatjes vast te leggen. Je bekijkt de love tattoos HIER.

Misschien ook voor jou:
Throwback time: zo zag EOTBDD's Imke er vroeger uit
Showbizz
  • Girlscene
  • MTV