Zien: dit is de nieuwe miljoenenvilla van de Meilandjes

Ruimte genoeg om heerlijk te wijnen.

Lees ook

Onlangs maakten de Meilandjes bekend dat zij niet tevreden waren met hun miljoenenvilla in Noordwijk. De familie had de verhuisdozen nog maar net uitgepakt of Martien en Erica Meiland tekenden de papieren voor een andere villa al. Enne, ook dit optrekje is goed toeven.

Alweer verhuizen

Het huis waar Erica en Martien Meiland onlangs introkken kostte bijna drie miljoen euro, maar was volgens de familie een miskoop. Niet alleen was Erica niet tevreden met haar gedeelte van het huis, ook zorgden fans voor een hoop onrust. Genoeg redenen voor Martien en Erica om een huis te kopen met een gigantische oprijlaan.

En dat is gelukt. Nadat Rob Goossens gisteravond in RTL Boulevard vertelde over de verhuisplannen van de familie Meiland, stroomden de tips over het mogelijke huis binnen. Erica en Martien zouden een nieuwe miljoenenvilla inclusief een gigantische lap grond op de kop hebben getikt.

Eindelijk rust

De villa bevindt zich nog steeds in Noordwijk, de plek waar de familie Meiland graag woont. Deze villa heeft wél een oprijlaan, waardoor de Meilandjes van hun rust kunnen genieten op de immense lap grond rondom de villa.

Het huis staat nog niet officieel op de naam van de familie Meiland, maar fans weten zeker dat dít het optrekje is waar de familie binnenkort zal vertoeven.

Beeld: Funda

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Funda

Laatste nieuws

Zie ook