Ronnie Flex krijgt eigen realityserie

Oeh!

Lees ook

Groot nieuws voor Ronnie Flex. De rapper krijgt namelijk zijn eigen realityserie op Videoland. Dat maakte de streamingdienst vanochtend bekend op Instagram. Enne, gelukkig hoeven we er niet lang op te wachten!

Realityserie

Het is een spannende tijd voor Ronnie Flex. Niet alleen wordt de papa van Nori binnenkort weer vader, ook bracht hij onlangs zijn langverwachte album Altijd Samen uit.

Maarre, that's not all. Videoland deelde vanochtend een prachtige foto van Ronnie en zijn dochtertje Nori met daarbij het heuglijke nieuws dat de rapper een eigen realityserie krijgt. “De release van een nieuw album, voor het eerst optreden na een zwaar coronajaar en een tweede dochter op komst… Het is een spannende tijd voor Ronnie Flex”, aldus de streamingdienst. Genoeg ingrediënten voor een eigen serie, als je het ons vraagt.

Ronnie: Voor Altijd Samen

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot we een kijkje kunnen nemen in het leven van Ronnie en zijn gezin. De realityserie Ronnie: Voor Altijd Samen is namelijk deze maand al te streamen op Videoland. Vanaf 30 september om precies te zijn. Can't wait!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook