Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ruud de Wild opnieuw onder het mes: 'Zenuwen maar vertrouwen'

Het is een spannende dag voor de radio-dj.

Ruud de Wild

Het is een spannende dag voor Ruud de Wild. De radio-dj moet vandaag namelijk opnieuw onder het mes. Op Instagram laat Ruud vanuit het ziekenhuisbed weten hoe het met de zenuwen gaat.

Operatie

Begin dit jaar deelde Ruud de Wild het verschrikkelijke nieuws dat hij darmkanker had. Inmiddels is de radio-dj meerdere keren onder het mes gegaan en kreeg hij in april te horen kankervrij te zijn. Maarre, helemaal hersteld is hij nog niet. Sterker nog: Ruud moet opnieuw onder het mes, zo liet hij vorige week al weten. "We zijn er nog niet, maar op de goede weg", vertelde hij toen.

De ziekte van Ruud was niet alleen zwaar voor hem, maar ook voor zijn grote liefde Olcay Gulsen. "De afgelopen maanden was jij er voor mij. En hoe", schreef de radio-dj gisteren op Instagram. "Ik hoop dat ik er na morgen weer helemaal voor jou kan zijn."

Zenuwen

Vandaag is het dan zover. Vanuit een ziekenhuisbed laat Ruud weten ook deze operatie weer behoorlijk spannend te vinden, al zet hij een moedige glimlach op. "Vriendelijk lachen heb ik de chirurg beloofd", schrijft hij bij het kiekje. "Zenuwen, maar vertrouwen. Als controlebehoeftig persoon is dat best een opgave", weet Ruud te vertellen.

Onder meer Chantal Janzen, Marieke Elsinga en Irene Moors wensen Ruud veel sterkte. "Zet 'm op Ruud", "Sterkte en het beste" en "You can do it!" klinkt het verder in de comments. Lover Olcay reageert op de foto met vier hartjes. Lief!

Misschien ook voor jou:
Olcay Gulsen zou niet meteen een punt achter relatie zetten als Ruud de Wild vreemdgaat
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram