Zien: zo zag Ruud de Wild er vroeger uit

Zo schattig!

De afgelopen paar maanden zijn op zijn zachtst gezegd uitputtend geweest voor Ruud de Wild. Vorige maand maakte hij bekend darmkanker te hebben. Gelukkig is-ie inmiddels helemaal gezond verklaard, maar hij heeft nog een lange herstelperiode te gaan. De radio-dj brengt zijn tijd veelvuldig door op social media, waar hij onlangs een veel te schattig kiekje uit de oude doos deelde.

Herstelperiode

Ruud de Wild heeft een roerige paar maanden achter de rug. Een maand geleden maakte de radio-dj bekend darmkanker te hebben en is inmiddels meerdere keren onder het mes geweest. Vorige week kregen Ruud en zijn vriendin Olcay Gulsen dan eindelijk goed nieuws te horen van de artsen: de radio-dj werd gezond verklaard!

Op Instagram deelt Ruud geregeld hoe het met hem gaat. “Gisteren in totaal 2 kilometer gewandeld. Gelukkig hebben we de foto nog”, schrijft hij bij een kiekje van hem en Olcay. Het is wel duidelijk dat de radio-dj nog flink moet herstellen van de verschrikkelijke ziekte. Enne, dat betekent veel bankhangen, tv-kijken en op zijn telefoon scrollen. Gelukkig komt-ie op die manier genoeg leuke foto's tegen om te plaatsen. Zo deelde hij onlangs een foto uit de oude doos met zijn volgers.

Throwback

“Wie ben ik? Tip: ik haat tuinieren”, schrijft hij bij een zwart-wit foto van twee jongetjes die in de tuin bezig zijn. Veel volgers hebben Ruuds tip echter niet eens nodig. “Ik zag het aan je coltrui”, reageert styliste Manon Meijers. Een ander herkende de radio-dj weer aan zijn haar: “De krullenbol!”

Bekijk hieronder het te schattige kiekje van Ruud:

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws