doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelors Sarai doet boekje open over gevoelens voor Tony Junior

Waren de twee just friends of had er meer op kunnen bloeien?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d6f6433cc0 img{#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d6f6433cc0 img{#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d6f6433cc0 img{#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d6f6433cc0 img{#fig-614d6f6433cc0 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Sarai

Tijdens haar deelname aan De Bachelor had Sarai maar weinig één op één dates met Tony Junior, maar toch bleef de beauty tot de tiende aflevering in de race. Tony zag wel iets in Sarai, maar wat vond ze eigenlijk van hem? Grazia belde met de knappe studente om poolshoogte te nemen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Rozenceremonie

Ze kreeg keer op keer een roos tijdens de rozenceremonie, maar echt veel tijd bracht ze niet met de dj door. En dat was iets wat Sarai zelf ook behoorlijk stoorde. Aan de telefoon vertelt ze eerlijk: "Dat was lastig. Ik had Tony erop aangesproken dat hij mij nooit meevroeg op een date", begint ze.

"Soms dacht ik: wat doe ik hier eigenlijk nog?", stelt ze. Tony vertelde tijdens een rozenceremonie dat hij zich op zijn gemak voelde bij Sarai, maar dat is iets waar de studente naar eigen zeggen niet zoveel mee kon. "Tony mag zich dan wel bij mij op z'n gemak voelen, maar ik moet me ook bij hém op m’n gemak voelen."

Ijsje eten

Na een lange tijd was het dan eindelijk zover, Tony en Sarai hadden een date. De twee gingen een ijsje eten en er was duidelijk een klik aanwezig. "Er was na onze date wel een spanning, maar ik merkte dat het niet zo heftig was als bij de andere meiden."

"Dan ga je jezelf afvragen: wil je het nog verder onderzoeken en kan het nog meer worden? Je wilt er niet achteraf van balen dat je er niet alles uit hebt gehaald", stelt ze. Maar heel veel tijd hebben de ladies tijdens het programma niet, dus een duidelijk antwoord heeft Sarai hier niet op kunnen krijgen. "Ik vind het heel lastig om te zeggen of het anders was gelopen als Tony en ik meer één op één dates zouden hebben gehad. Dat durf ik echt niet te zeggen.”

Exit

Helaas bleek er niet meer quality time in te zitten, tijdens de tiende aflevering van De Bachelor kreeg Sarai namelijk geen roos. Dit kwam voor de beauty niet als een schok. "Voordat de rozenceremonie begon, voelde ik op een of andere manier aan dat ik naar huis zou gaan."

Sarai reageerde koeltjes, en dat viel ook Tony himself op. Hij wist zelfs te vertellen dat hij deze reactie van Sarai niet had verwacht. Al lijkt Sarai daar niet over in te zitten. "Ik denk dat hij meer emotie bij mij had verwacht, maar hij weet ook niet hoe het voelt om naar huis gestuurd te worden. Sommigen trekken op zo’n moment gewoon een muur op, en dat deed ik ook", stelt ze. "Ik denk dat Tony een fijn gevoel bij mij kreeg, maar dan alleen op basis van vriendschap."

Of er nu, na de opnames, nog gevoelens zijn voor de dj? Daar lijkt het niet op. "Tony heeft geen contact meer gezocht, en ik ook niet. Het was vanuit beide kanten wel duidelijk waarom ik naar huis moest gaan. Als ik het nu terugkijk denk ik: ja, dit klopt gewoon. Dit is echt een typical friendzone – en dat gaat niet meer veranderen.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');