Nicolette Kluijver over Expeditie Robinson-seizoen: ‘Er was geen banaan of kokosnoot te vinden op het eiland’

'De omstandigheden voor de deelnemers zijn dit jaar extreem', aldus Nicolette.

Je eigen eten zoeken, slapen tussen de muizen en overvallen worden door extreme weersomstandigheden: de expeditieleden in Expeditie Robinson moeten het maar zien te overleven. Het gloednieuwe seizoen gaat eind augustus van start en is anders dan we gewend zijn, zo vertelt presentatrice Nicolette Kluijver.

Extreme kou

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is Expeditie Robinson dit jaar wegens de coronapandemie niet in Thailand, maar in Kroatië gefilmd. En dat zorgde ervoor dat het een ander seizoen dan normaal is geworden. “De expeditie is hetzelfde, maar toch totaal anders, omdat de weersomstandigheden anders zijn”, vertelt Nicolette aan Veronica Superguide.

De deelnemers kregen in plaats van enorme hitte de eerste weken te maken met extreme kou. “De omstandigheden voor de deelnemers zijn dit jaar extreem. De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed”, vertelt ze. De kou zorgde er ook voor dat er geen eten te vinden was. “Er valt natuurlijk geen banaan of kokosnoot te vinden op een verlaten Kroatisch eiland, hooguit een ui.”

Twee keer per week

Net als bij ieder nieuw seizoen van Expeditie Robinson wordt er ook dit jaar volop gespeculeerd over de mogelijke deelnemers. RTL Boulevard-mediadeskundige Rob Goossens wist onlangs al een tipje van de sluier te onthullen over de mogelijke deelnemers.

“Het zijn namen die nog onbevestigd zijn, maar het zou gaan om Jan van Halst, Robbert Rodenburg en Wietze de Jager“, begon hij in RTL Boulevard. “Een naam die eigenlijk wel bevestigd is, is Dennis Schouten“, ging hij verder. Volgens Rob is Dennis onlangs exposed door zijn vriend Wilfred Genee in het radio-programma Veronica Inside. De twee zouden het vervolgens flink aan de stok hebben gekregen en inmiddels niet meer on speaking terms zijn. Hmmm….

Expeditie Robinson verschijnt vanaf 9 augustus twee keer per week op RTL4.

Bron: Superguide, Happy in Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws