Britney Spears choqueert fans met topless foto op Instagram

De foto van de zangeres baart veel fans zorgen.

Britney Spears is de afgelopen tijd ontzettend veel in de media. Waar fans, vrienden en familie hun best doen om Britney 'vrij' te krijgen, zorgen haar laatste Insta-kiekjes voor vraagtekens. Fans maken zich opnieuw zorgen om de zangeres.

Shocking foto

Britney staat al jarenlang onder curatele bij haar vader Jaimie Spears. Ondanks de hoeveelheid rechtszaken, fans die de #FreeBritneymovement over heel de wereld verspreiden én Britney die onlangs zelf in de rechtbank sprak, blijft de vader van Britney nog altijd haar curator.

Britney gaf onlangs in de rechtbank toe voor zichzelf te kunnen zorgen, maar na twee opvallende foto's op het Instagram-account van de zangeres, maken fans zich zorgen. Britney deelde binnen 24 uur twee foto's die maar weinig aan de verbeelding overlieten.

Topless foto

Op de foto's van Britney zien we de zangeres topless poseren. Hoewel nietsverhullende foto's op Instagram anno 2021 niets nieuws zijn op Instagram, zijn fans het van Britney niet gewend. Fans maken zich daarom zorgen en vragen zich af of het wel goed met haar gaat.

“Britney, we zijn bezig om je vrij te krijgen. Misschien moet je even stoppen met dit soort berichten. Houd je nog even koest alsjeblieft,” schrijft een volger op Instagram. Waarna een andere fan reageert: “Doe dit nou niet, net nu we eindelijk op een punt zijn gekomen dat de hele wereld meekijkt naar het curatorschap van je vader. Dit zijn nou exact van die dingen waarmee ze je in de rechtszaal gaan pakken. Zo van: 'Zie je wel dat ze gek is? Ze staat topless op sociale media.'”

Je bekijkt de foto's van Britney HIER en HIER.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws