Ex-bodyguard Britney Spears doet schokkende onthulling

Er komen steeds meer details over het curatorschap van haar vader naar buiten.

Britney Spears staat al dertien jaar onder curatele van haar vader Jamie Spears. Er komen steeds meer heftige details naar buiten over het curatorschap van haar vader. Ditmaal is het haar ex-bodyguard die een boekje open doet over de onderdrukkingen van Britney's vader.

Medicijnen

Fernando Flores, een van de voormalige lijfwachten van Britney klapt uit de school over het curatorschap van Britneys vader. Volgens hem zou het namelijk kloppen dat de zangeres wekelijks een cocktail van sterkte medicijnen toegediend kreeg en vaak in tranen uitbarstte door de onderdrukking. Dit meldt The Sun.

Fernando vertelt dat het waar is dat Britney continu onder toezicht stond, niet de deur uit mocht en geen toegang had tot haar telefoon. Daarnaast moest Fernando alle tassen van eventuele bezoekers checken.

Onderdrukking

“Elke vrijdag kwam er een vrouw naar Britneys huis met een tas vol medicijnen en ik moest dan aan Britney uitleggen wat wat was”, legt de bodyguard uit. “Dus bijvoorbeeld anticonceptiepillen en zware antidepressiva. En terwijl ze dan heel normaal en aanspreekbaar was, zag je haar voor je ogen veranderen onder invloed van die medicijnen. Gewoon alsof ze in een ander universum terecht kwam en dan ging het natuurlijk vooral om die zware pillen”, aldus Fernando.

Drie keer per dag werd hij gebeld door de vader van Britney, die wilde weten hoe het ging met zijn dochter. “Eigenlijk besteedde ze het grootste deel van haar dag aan televisie kijken of sporten, veel meer deed ze niet. En als ze zich down voelde dan luisterde ze naar het liedje 'It's A Man's World' van James Brown.”

Optreden

Britney heeft gisteren via Instagram laten weten dat ze niet wil optreden zo lang haar vader bepaalt wat ze draagt, zegt, doet en denkt'. Voorlopig plaatst ze daarom alleen dansvideo's op Instagram. “Ik treed voorlopig op geen enkel podium op, zolang mijn vader bepaalt wat ik draag, zeg, doe of denk’, schrijft ze bij de post. “Dus ja, ik deel veel liever video’s vanuit mijn huiskamer dan vanuit Las Vegas”, aldus de zangeres.

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws