Zien: Netflix deelt eerste teaser derde seizoen Sex Education

Ook is de releasedatum eindelijk bekend!

Kon jij niet genoeg krijgen van de Netflix-hit Sex Education? Dan hebben wij goeds nieuws. Het derde seizoen van deze heerlijke serie laat niet lang meer op zich wachten. Netflix heeft zelfs al een eerste teaser gedeeld! Kijk mee.

Releasedatum

Na het grote succes van de eerste twee seizoenen van de Netflix-serie, was het vrijwel zeker dat de streamingdienst ook met een derde seizoen op de proppen zou komen. Enne, dat lijkt niet lang meer te duren. Vanaf vrijdag 17 september zal het nieuwe seizoen – bestaande uit acht afleveringen – namelijk eindelijk te streamen zijn op Netflix. We can't wait!

Verhaal

Sex Education gaat over tieners op een middelbare school. Een van hen, Otis, begint samen met Maeve een sexhulpkliniek op school. Otis heeft de kennis van zijn moeder, die sextherapeut is.

In de eerste twee seizoenen is er een hoop gebeurd. Zo zullen we in het derde seizoen zien dat Eric en Adam officieel een stelletje zijn en zien we dat Jean zwanger is. Ondertussen vermaakt Otis zich prima tussen de lakens en probeert het nieuwe schoolhoofd Moordale High weer een degelijke reputatie te geven. Kortom, er staat ons een hoop te wachten!

Bekijk hieronder de gloednieuwe teaser.

Het aftellen kan beginnen!

Bron: Tagmag | Beeld: Sex Education, YouTube

Laatste nieuws