Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes: Sex Education seizoen 3 verschijnt op deze datum op Netflix

The wait is – bijna – over!

Sex Education 3

Kon jij niet genoeg krijgen van de Netflix-hit Sex Education? Dan hebben wij goeds nieuws. Het derde seizoen van deze heerlijke serie laat niet lang meer op zich wachten.

Sex Education 3

Na het grote succes van de eerste twee seizoenen van de Netflix-serie, was het vrijwel zeker dat de streamingdienst ook met een derde seizoen op de proppen zou komen. Enne, dat lijkt niet lang meer te duren. Als het Twitter-account Netflix Updates mogen geloven, verschijnt het nieuwe seizoen al op 17 januari 2021.

Aankondiging

Al in het begin van 2020 kondigde Netflix aan dat er een derde seizoen van de serie zou komen. Dit deed Netflix met een speciale video op YouTube. In de video is te zien hoe Alistair Petrie, oftewel rector Micheal groff, door de gangen van de school loopt en vertelt over de leerlingen, waarna hij eindigt bij Eric en Adam. In seizoen drie is te zien hoe het tussen het tussen deze twee af zal lopen.

Sex Education gaat over tieners op een middelbare school. Een van hen, Otis, begint samen met Maeve een sexhulpkliniek op school. Otis heeft de kennis van zijn moeder, die sextherapeut is. De twee maken een hoop mee, dus we zijn benieuwd waar seizoen 3 naartoe gaat...

Misschien ook voor jou:
Op déze datum verschijnt seizoen 8 van Suits op Netflix
Lifestyle
  • Sex Education, Netflix