Op déze datum begint het tweede seizoen van Drag Race Holland

Wij kunnen niet wachten!

Fans van Drag Race Holland hoopten er al op, maar nu is het dan eindelijk officieel. Drag Race Holland krijgt een tweede seizoen! Fred van Leer neemt opnieuw de presentatie voor zijn rekening, maar wanneer kunnen we het nieuwe seizoen eigenlijk verwachten?

Drag Race Holland

Niemand minder dan RuPaul herself maakte het blijde nieuws aan Fred bekend dat er een tweede seizoen komt van Drag Race Holland. “Seizoen één van drag race was fantastisch, schat. Je weet wel wat dat betekent. Seizoen twee, baby!”, deelt RuPaul enthousiast.

Enne, het tweede seizoen gaat al heel snel van start. Vanaf 6 augustus zullen opnieuw tien Nederlandse drag queens tegen elkaar strijden om de titel Hollands Next Drag Superstar in de wacht te slepen.

Opdrachten

De queens nemen het in Drag Race Holland wekelijks tegen elkaar op in diverse opdrachten. De twee die de opdracht er het minst vanaf brengen, zullen vervolgens tegen elkaar strijden in de lip sync battle.

Fred zal wederom samen met een jury de queens beoordelen. De juryleden en de deelnemende drag queens worden waarschijnlijk binnenkort bekend gemaakt. To be continued…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws