Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fred van Leer reageert voor het eerst zelf na ziekenhuisopname

Sneller dan verwacht laat Fred weer van zich horen.

Fred van Leer

Nadat Fred van Leer werd opgenomen in het ziekenhuis, staken duizenden fans hem met #teamFred een hart onder de riem. De presentator reageert nu zelf op alle berichten.

Herstel

Fred heeft een heftig aantal dagen achter de rug. Inmiddels is de stylist ontslagen uit het ziekenhuis en werkt hij op een rustige plek aan zijn herstel. Hoewel Fred eerder aankondigde een break te nemen van social media, liet hij gisteren weer van zich horen.

'Zoveel kracht'

Op Instagram deelt de presentator een foto van een briefje met daarop een citaat: ‘Never Forget, God gives his toughest battles to his strongest soldiers!’, vergeet nooit dat God de zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten geeft. Deze uitspraak raakte een gevoelige snaar, zo schrijft Fred:

“Ben zo raakt door dit briefje dat ik kreeg van de allerliefste verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit geeft mij zoveel kracht, net als alle ongelofelijk veel lieve reacties die ik heb gekregen. Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dank jullie wel uit de grond van mijn hart.”

Hartverwarmend

Het management van Fred liet gisteren al weten dat alle lieve berichten hem niet koud lieten: “Hij heeft zojuist gezien hoe iedereen met hem meeleeft. Hij vindt het hartverwarmend en wil iedereen dan ook enorm bedanken. Alle mooie en bijzondere berichten geven hem steun en kracht.”

Reacties onder de Insta-post zijn uitgeschakeld, maar we weten zeker dat de comment section anders vol zou stromen met nog meer #teamFred-steunbetuigingen. Op Twitter blijft de hashtag in ieder geval volop in gebruik en wordt er met veel heart emojis gerageerd op Fred's update.

Misschien ook voor jou:
Fred van Leer over vervolg Videoland-docu: 'Alsjeblieft niet zeg'
Showbizz
  • Instagram
  • Brunopress, Arjo Frank