Vader Britney Spears deelde ook verbale tikken uit

Hij zou haar te dik en een slechte moeder hebben genoemd.

Britney Spears staat al dertien jaar onder curatele van haar vader Jamie Spears. Er komen steeds meer heftige details naar buiten over het curatorschap van haar vader. Zo zou hij Britney meerdere keren hebben gezegd dat ze te dik was om op te treden, een slechte moeder was en schold hij haar zelfs uit voor h*er. Dit meldt The New Yorker.

Interview

Vorige maand diende haar advocaat een verzoek in om haar vader te ontslaan als toezichthouder, maar tevergeefs. Volgens TMZ heeft de rechter besloten dat Jamie de controle houdt over het leven van zijn dochter. Nu komt er steeds meer naar buiten over de band tussen Britney en haar vader.

In recent verschenen interview, geschreven door Ronan Farrow, werden de heftige details uitgesproken. Ronan schreef eerder al het onthullende verhaal over Harvey Weinstein en zorgde er toen voor dat veel vrouwen zich durfden uit te spreken. Nu neemt hij Britneys curatorschap op de hak en gaat hij onder meer in gesprek met een goede vriendin van de familie Spears, Jacqueline Butcher.

Verbale tikken

Zij vertelt een aantal behoorlijk heftige dingen. Zo zou Jaimie volgens haar zijn dochter enorm verbaal hebben vernederd. “Ik heb hem zelfs weleens horen schreeuwen dat híj Britney Spears was, omdat hij nu de touwtjes in handen had. Hij zei dan tegen zijn eigen kind dat hij haar op dieet ging zetten en een trainer zou aanstellen, zodat ze er weer strak uit zou zien. Ook zei hij dat ze haar kinderen alleen maar mocht zien als ze zijn orders opvolgde. Die woorden maakten me echt kotsmisselijk”, aldus Jacqueline. Heftig!

Rechtzaak

Britney was vorige week erg emotioneel tijdens de hoorzitting in de rechtbank. De uitspraak van de rechter was ongetwijfeld een grote teleurstelling voor het popicoon, dat vorige week een emotioneel pleidooi hield.

“Ik ben niet gelukkig. Ik ben zo boos dat ik niet kan slapen. Het is krankzinnig. Ik ben depressief en ik huil elke dag”, liet Britney weten in de hoorzitting. “Ik wil gewoon mijn leven terug. Het is dertien jaar geleden en het is genoeg. Het slaat allemaal nergens op. Ik ben klaar.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws