Wil je niet missen: Ryan Reynolds is nu te vinden op TikTok

De acteur post hilarische video's op zijn TikTok-account.

Lees ook

Hoewel vooral 00's- en 90's kids op TikTok te vinden zijn, is het platform heus niet verboden voor volwassenen. En al helemaal niet als het om acteur Ryan Reynolds gaat.

Eigen video’s

De Deadpool-acteur maakte onlangs een TikTok-account aan voor zijn volgers en waarschuwde bij de eerste video al voor de kwaliteit content die hij gaat posten. “I swear you will be dissapointed by this account”, is de tekst van Ryan bij zijn eerste video.

De handsome acteur playbackt in deze video op het nummer I Swear van All-4-One, met een dikke knipoog naar zijn personage Chris Brander, die hetzelfde deed in de romcom Just Friends uit 2005.

Totaal niet teleurgesteld

Of fans inderdaad teleurgesteld zijn over het TikTok-account van Ryan? Absolutely not. Als vader van drie kinderen en husband van Blake Lively heeft de acteur een ontzettend interessant leven en kan hij dankzij zijn portie humor ons instant aan het lachen maken.

Zo heeft Ryan inmiddels al drie video's op zijn account gedeeld en tikt hij inmiddels al de 3,1 miljoen volgers aan. Ryan, please stop nog maar even niet met uploaden.

@vancityreynolds

I swear you will be disappointed by this account.

♬ I Swear – All-4-One

Bron: E! Online | Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook