Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te lief: Ryan Reynolds neemt coronacoupe van Blake Lively onder handen

Het resultaat mag er zeker wezen.

Ryan Reynolds Blake Lively

Nu de kappers al meer dan twee maanden dicht zijn, hebben we allemaal massaal te maken met een heuse coronacoupe. Ook blondine Blake Lively – die dus helemaal niet zo blonde is – heeft behoorlijk last van uitgroei. Nood breekt wet, dus schakelde ze de hulp van hubby Ryan Reynolds in om haar coronacoupe onder handen te nemen.

Coronacoupe

Onze lokken hebben er in tijden niet zo onflatteus uitgezien. Uitgroei tot aan de oren, gespleten haarpunten of natuurlijk een mislukte pony. Ja, de coronacoupe is real. De een telt de dagen af tot ze weer naar de kapper mag, de ander neemt het heft liever in eigen handen.

Blake is een van die laatste personen. Met een haarverfkit ready besluit ze haar uitgroei eens zelfstandig bij te werken. Eh... nou, niet helemaal zelfstandig. Want het bleek toch best tricky om haar lokken helemaal zelf te verven. Daarom deed ze een beroep op haar man Ryan. Enne, daar mogen wij gelukkig van meegenieten.

Bij Ryan in de kappersstoel

Op Instagram plaatst de Gossip Girl-actrice een geweldig filmpje van hoe Ryan haar coronacoupe onder handen neemt. Enne, eerlijk is eerlijk, dat doet-ie héél goed! Hij krijgt wel wat hulp van beauty Blake, die haar haar vakkundig in stukken verdeeld, maar vervolgens is het aan Ryan de eer om haar lokken van een likje verf te voorzien. In dezelfde post deelt Blake een foto van het eindresultaat en wij kunnen alleen maar zeggen: chapeau.

Wij moeten zeggen dat we het ook helemáál niet erg zouden vinden om een middagje bij Ryan in de kappersstoel te zitten. Daar denkt Blake hetzelfde over. "Die keer dat ik het bed deelde met mijn kapper", grapt ze bij de video. Yes girl!

Misschien ook voor jou:
Ryan Reynolds biedt excuses aan voor trouwlocatie
Showbizz
  • Brunopress, Instagram